Friday, June 22, 2012

Saturday, May 12, 2012

now reading CONTENGAN JALANAN..
a very good book.

Thursday, January 19, 2012

Lagu yang pertama...

ha.... Ini lagu pertama aku yang aku cipta bersama jaz budak banking UiTM Arau. Bab lirik aku boleh buat tapi tang melodi dan irama mesia dia aku xberapa reti.. So jaz ni yang tolong buatkan melodi die. Btw lagu ni kitorang buat sama-sama dan lagu ni senanye khas ditujukan kepada student accounting intake Dec 2008 UiTM Arau (termasuk yang quit awal, dan yang dah g fast track dan jugak yang extend sem) sempena tamatnya pembelajaran kami disana. ya! UiTM paling hujung dimana letaknya segala macam jin bertendang dan bersuka ria.

Suara memang out, tapi keikhlasan hati dan penyampaiannya terbaik habaq hang ( -.-' err..) orang utara cakap. For me, luahan perasaan dan emosi adalah terbaik untuk diluahkan ke dalam lagu.

Jadi untuk project lagu yang seterusnya (mana tau M. Nasir nak amik aku nyanyi lagu dia pasni kan...hehe) aku cuba kembangkan seni aku yang xberapa ada ni, dengan gitar yang dah rosak, tune tah kemana, pada masa akan datang. Insyaallah...

Segala keraguan tatabahasa amat dikesali...

Before that, lagu ni lagi terbaik dari lagu yg di atas.. Lagu Teman by The Lion Story feat. Zahidah. Thanx to qila kerana men'tribute' lagu ni kepada kami.


Adios...